16 Şubat 2014 Pazar

Apple MacBook Pro

Macbook Pro
Macbook Pro Retina Ekran

15 inç modelde 5 milyonun üzerinde, 13 inç modelde ise 4 milyonun üzerinde piksel var. Fotoğraflarınızı düzenlerken ya da bir HD video hazırlarken olağanüstü bir netlik deneyimi yaşayacaksınız. Metinlerin netliği o kadar keskin ki; internette gezinmek ve e-posta okumak gibi gündelik şeyler bile artık her zamankinden daha iyi. Dünyanın en gelişmiş dizüstü bilgisayarı bu ekranı hak ediyor.
Macbook Pro Tasarım
Macbook Pro Tasarım
MacBook Pro büyük bir gücü küçük bir alana sığdırır. Apple tasarımcıları ve mühendisleri, performansı artırıp boyutu küçültmek için bilgisayarın içindeki her bileşeni yeniden ele aldılar. Sonuçta şimdiye kadarki en ince, en hafif ve en yüksek performanslı MacBook Pro modelleri ortaya çıktı. 
Güçlü Uygulamalar
Her yeni MacBook Pro'da iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ve Keynote'un en gelişmiş sürümleri bulunur. Dolayısıyla en başından itibaren yaratıcı ve üretken olabilirsiniz. E‑postalar, internette gezinmek, metin mesajı göndermek, FaceTime görüşmeleri yapmak için harika uygulamalarınız olur. Hatta yeni uygulamalar bulmak için bile bir uygulama vardır.
os x Mavericks
OS X. Mac'i Mac yapan şey. Her şey kolayca anlaşılabilecek ve kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Her gün kullanacağınız uygulamaları içeren harika bir koleksiyon sunar. Performans ve pil ömrünü artırmaya yarayan gelişmiş teknolojiler içerir. iCloud sayesinde Mac, iPhone, iPad ve iPod touch'ınız birlikte mükemmel çalışır.
<

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ürün Hakkında Yorum Yapın Şikayetinizi Yazın