5 Mart 2014 Çarşamba

Samsung Galaxy S5 ve Yeni Özellikleri

Samsung akıllı telefonlar kategorisindeki yeni amiral gemisi olan Galaxy S5'i tanıttı. Yeni ve daha hızlı fotoğraf çeken kamerası, kalp atış sensörü, ağlara daha hızlı bağlanma yeteneği, toza ve suya dayanıklı yeni yapısıyla Samsung Galaxy S5 piyasada bulunan pekçok popüler akıllı telefonun özelliklerini bir araya toplamayı başarmış görünüyor. Dilerseniz Samsung Galaxy S5'in yeni özelliklerine kısaca bir göz atalım.

Hayatın Önemli Anlarını Yakalar

Hızlı Otomatik Odaklama

Aksiyonu kaçırmayın

Çekim yapmaktan çekinmeyin ve aksiyonu gerçekleştiği anda yakalayın! Galaxy S5'in daha hızlı olan Otomatik Odaklama özelliği, hiçbir önemli anı kaçırmamanız için fotoğrafları harekete ve aksiyona odaklanarak çekebilmenizi sağlar.
Samsung Galaxy S5

HDR(Zengin tonlar)

Daha parlak ve canlı görüntüler için

Fotoğraf veya video çekerken, karşıdan gelen güçlü bir ışık varsa veya özne gölgede ise HDR özelliğini açın. Çekiminizi yaparken, doğal ışığın ve renklerin canlı ve net biçimde yeniden üretilmelerini gerçek zamanlı olarak izleyin.
Samsung Galaxy S5 Kamera

Daha Sağlıklı Bir Yaşam Tarzını Destekler

Samsung Galaxy S5 Kalp Hızı SensörüKalp Atış Hızı Sensörü

Kalp atışımızı takip eder

Galaxy S5, kalp atış hızınızı doğrudan telefonunuzdan ölçmenizi sağlayan dahili Kalp Atış Hızı Sensörüne sahip ilk akıllı telefon. Artık kalp atış hızınızı günün istediğiniz anında kontrol edebilir ve durumunuzu buna göre ayarlayabilirsiniz.
Parmağınızı Galaxy S5'in arkasına yerleştirerek
kalp atış hızınızı ölçün.

En Hızlı Ağ Deneyimi

Download Booster

Samsung Galaxy S5 Download Booster

Aynı anda LTE ve Wi-Fi ile daha fazla hız

Download Booster teknolojisi, emsalsiz bir ağ deneyimi sunmak için LTE ve Wi-Fi bağlantılarını aynı anda kullanmanızı sağlıyor. Acilen dosya indirmeniz gerektiğinde LTE ve Wi-Fi bağlantılarını birlikte açarak iki bağlantının sağladığı yaklaşık %80~90 ekstra ağ hızından faydalanabilirsiniz.

*Ekrandaki LTE ve Wi-Fi hızları çizimdir.
Download Booster hızı, ağ ortamına ve konuma göre değişiklik gösterebilir.

Toza ve Suya Karşı Özgürlüğünüzü Korur

Toza ve Suya Dayanıklı

Daha güçlü ve daha dayanıklı olmak için yaratıldı

IP67 sertifikasına sahip olan Galaxy S5, tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklıdır, yani telefonunuz her türlü etkinliğe ve duruma karşı korunur.
Samsung Galax S5 Toza ve Suya Karşı Dayanıklı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ürün Hakkında Yorum Yapın Şikayetinizi Yazın